«Валік & мама»

Комедійне скетч-шоу «Валік & мама», випущене кіноаматорами і являє собою досить-таки цікаву й непередбачувану екранізацію. Весь сценарій побудований на анекдотах, курйозних ситуаціях і реальних випадках з життя.

Отже, головна ідея цього цікавого проекту полягає в тому, що кілька акторів аматорів, зібралисям для того щоб разом розповідати найсвіжіші і смішні анекдоти на абсолютно різні і довільні теми, які змушують багато про що задуматися.

Це дуже цікаві та оригінальні образи, в яких вони будуть перебувати протягом усього дійства, приносячи тим самим море позитивних і незабутніх емоцій.

Серіал «Валік & мама» не просто веселий, а й корисний. Його буде приємно подивитися і жінкам, і чоловікам. Тут немає грубих і вульгарних жартів, тому його можна дивитися разом з дітьми, всією сім'єю, смійтеся над його персонажами, а заодно і над самими собою.

За час перегляду ви продовжити собі життя на кілька років. Так що заряд позитивного настрою вам забезпечений.






2 коментарі

Олексій Пономаренко
Ви серйозно? По-перше одразу кидаються аналогії з «Віталькою» (мама і син-дебіл, і навіть ім«я схоже). По-друге, збірник низькосортних, бородатих анекдотів з жахливою грою акторів, зйомками на мобільник ви називаєте якісною роботою? Не здивуюсь якщо над вашим ліжком вивсить портрет Петросяна)))
Вікторія Яшан
Посміятися можна, щоб на кілька хвилин відволіктись від роботи та реальності загалом. Проте молоддю зараз створюються набагато крутіші проекти. Тому бути автором такої ідея не хотіла б.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте